21 април 2009

Забавен бъг в "Blogger"

   Аз да си питам: някой има ли идея защо  се получава този забавен бъг, а именно, че когато искате да следите някой блог, ви дава надпис, че "не [го] следите"?

   Аз разбирам, че думата "следене" си има двояко значение, но чак да  ти вади точно обратния резултат на действието ми се вижда прекалено :)


8 коментара:

Aquawoman каза...

Преди ми е излизал този надпис, но скоро не ми се е случвало :).

Христо Блажев каза...

Хммм, мислех, че е повсевместно, нищо, ще се опитам да го преживея някакси, все пак функцията си работи :)

Христина Чопарова каза...

И на мен се случва, и не е само един - още при създаването на блога, при избор на име за самия блог, ми светеше зелен надпис, че името в момента НЕ е свободно...а когато опитвах какви ли не други, светваше червено известие, че името в момента се ползва от друг потребител.
Най-комичното беше, че за собственото ми име излизаше, че не е свободно, хахахаа.... докато не загрях, че въпреки известието, все пак свети ЗЕЛЕНО, сиреч - фрий, хахаха... :)))
И така продължих... ;)

Анонимен каза...

Изписва по този начин защото,при натискане на следене бутона,само аватара ти се показва във блога на този ,който следиш,но за да ти излизат новите постинги на този ,който си избрал да следваш,после трябва да го добавиш към списъка в блогрола си или в някой рийдър,който ползваш.

Христо Блажев каза...

Благодаря, не знаех това. Е, тогава наистина ще спазвам правилото, че щом някой блог ми хареса, да ставам както последовател, така и го добавям в блогрола.
Хрис, неведоми са приумиците интернетни, вече всяка събота в "Сега" ще имам страница за новини от нета, та ще се види с какви умнотии електронни ще залея аудирията :)

БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ каза...

Мислех да пиша за бъга преди два дни. Реших да добавя комитския блог, че да мога да го чета от контрол панела, понеже не е в блогрола ми, но като го добавих се случи бъга. Добавих го отново и сега, ако погледнете в листата, ще видите, че ме има два пъти - веднъж, като БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ и още веднъж, като Balthazar Ivanovich. Много тъпо се получи.

Онлайн Психолог каза...

Или преводача е объркал
You are NOW following
с
You are NOT following ...

Христо Блажев каза...

Може и това да е, вярно.