22 април 2009

Хванаха криминални, маскирани като... криминални


  Невиждан успех на родното МВР. Хванали са група криминални, умело маскирани с маски на криминални, докато си карали по магистралата. При спирането си даже са си позволили да се държат арогантно с полицаите, сякаш са си просели ареста...

   На някой нещо да му изглежда странно? Веднага тръгаха слухове, че те са част от бандата, отвлякла Киров. Кой пусна тази информация? Пак ли тези лошо полицаи, снабдяващи журналистите с информация, нищо, че вчера другарят Миков им се скара за това? Или пак нещо се измисля, за да се прикрие безсилието на униформените у нас...

   Аз само се чудя - какви са тези идиоти, каращи в лека кола по магистрала, където е нормално да дежурят полицаи, с маски? Криели са самоличността си един от друг? Или са разчитали ченгетата да се скатаят?

   Не знам какво мислите вие. На мен това ми мирише. Мирише гадно на нагласеност, и то нагла и подла. Точно както отрудената физиономия на министъра, като съобщаваше за случилото се, той изглеждаше като че сам е гонил пеш тези типове.

   Аре, аз отивам на маскен бал. Последното сериозно, в Яйцето на СУ е. Само се чудя като мене си ли да се маскирам... по-добре не, ще вземат да не ме познаят :)

   P.S. Тази сутрин излезе информация, че арестуваните са трима, а не петима, и не са били с маски, а такива са открити в багажника. Прегледах вчерашните новини и навсякъде пише "петима маскирани". Положението според мен е следното - или са били с маски и горния текст си е валиден, или не са - следователно МВР воглаве с Миков снощи са излъгали медиите и нас. Бравос, другари, бравос!

2 коментара:

RoujkaBG каза...

Не са били маскирани, а са открити маски в колата им.

Христо Блажев каза...

Хм, слушах Миков по новините снощи и мисля, че той каза, че са били с маски. Ако съм сбъркал, се извинявам. Щом пуснах текста, излязох и не съм чел подробности.