05 април 2009

Сайт за ЛЕГАЛНА ПРОСТИТУЦИЯ търси клиенти!


   Гледам си аз безметежно волейболния мач "Тренто - Иракли", но в един момент в долния десен ъгъл виждам една сбутана рекламка със следния текст:

   "Снимки твои три сложи

   хубавица ако си ти

   и гадже с пари тук си намери,

   награда спечели."
www.vipps.bg

   Съответно аз зяпнах от тази потресаваща кретенщина и последвах линка да видя дали не е някоя нескопосана шега.

   Е, да, ама не е!

   Това е сайт за ЛЕГАЛНА ПРОСТИТУЦИЯ, според правилата на който

"регистрацията за дами е безплатна, а мъжете заплащат определена сума за акаунта си. По този начин гарантираме на дамите, че зад всеки мъжки профил се "крие" реален финансово стабилен мъж."

   Представяте ли си - малки пикли си публикуват снимките, които са разглеждани от "заможни" "мъже", които си избират някоя от тях??????

   Още повече, при коректни лични данни, спонсорите на сайта предлагали и награди? Какво, ако има верен адрес, печели причакване пред дома й, набутване в кола и еднопосочен билет за европейска столица, където да проституира за благото на някой от тези "заможни" чичковци ли?

   Искат и три снимки, това било задължително!

"По този начин гарантираме на мъжете от сайта, платили немалка сума, че Вие сте реално съществуваща личност а не компютърна програма."

   Бляк!

    Вижте тия профили на снимката! Момичето долу вляво е на 14 - търси си заможен батко от рано, така ли? Другата госпожица пък е със звучния ник "zatvorni4kata". Ще добавя и традиционните "sladka", "sexy" и т.н.

   На долната снимка вижте и какви данни се попълват - от години, през пиърсинг, татуировки, консумира ли алкохол и цигари, та до размер на сутиена! А тази девойка е на 14 и смело пише, че и пуши, и пие!

   Аз нямам думи. Вижте  и вие тази абсурдна простотия. Не знам дали това е законно, но знам, че е неморално, просташко, гнусно и отвратително!

18 коментара:

БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ каза...

Не съм се интересувал от законовото положение на проституцията, но от чутото по медиите, съм останал с впечатление, че тази дейност е незаконна. Ама нищо, аз си мисля, че който има гъз за продаване, ще намери на кой да го шитне и без позволителбо.

Христо Блажев каза...

Абсурдно е да става по този начин, с нагло обявяване, че в този сайт е мястото, където хубаво момиче може да си намери мъж с пари. Не знам доколко е законно непълнолетни да се регистрират, още повече да си дават всички данни, за да заслужат някой от "спонсорските" подаръци.

Анонимен каза...

не това е поредният сайт за "запознанства", ако искате истински
обяви за проститутки, вижте обявите
във focus.bg ili pozvanete.bg, в категория "запознанства", също така all-bgescort.com

Анонимен каза...

в смисъл, не че си търсите проститутка а да видите че са "по-откровени" :)

Христо Блажев каза...

Да, тази зараза обхваща всичко вече, но лудостта е, че от съвсем малки започват да считат използването на тялото си за съвсем нормално.

RoujkaBG каза...

Отвратително, цинично мнение на Бялгъзар Иванич. Не иде реч за професионални проститутки, с каквито явно господина има опит,благодарение липсата на Закон за проституцията у нас, а за 14г наивни деца, които едва ли се досещат за заложените им капани, в които могат да попаднат.

Човекът не се интересувал и не знаел, обаче имал впечатление!?
Същият, който не е демократ, но списва "Наръчник по демокрация"!?
Неуките да учат учените е нещо, което може да се случи само в Абсурдистан.

Едно момиче на 14г едва ли има самосъзнанието на жена,\възможно е дори и да не притежава вторични полови белези, често духовното развитие изпреварва физическото\ камо ли пък да знае, че е родена проститутка и да има непреодолимо желание за изява и печалба.

Тези, които се усещат, че са годни за секс не го търсят в интернет, а директно в дискотеката, макар че и те се посещават от неподготвени за живота деца, водени единствено от модата, подражанието, любопитството.

Авторът на статията е прав, че точно чрез такива обяви се разчита на неподготвеността и наивността, романтичната мечтателност на малките госпожици, които мечтаят за Принц, а не за Проституция.

Тревогата му е разбираема, но се питам след като ГДБОП потроши милиони за следене, къде спи и защо такива обяви се разхождат спойно из блогосферата?

Христо Блажев каза...

Съгласен съм с част от думите ви. Но ГДБОП е заето да следи блогърите и/или нарушаващите "авторски" права, а не за реалните олигофрени, които се възползват от лековерността на младите, особено момичетата. Такива сайтове трябва мигновено да се блокират и да се налагат глоби на създателите им, ако трябва закон да се напише, но да не се допусне обвързване на запознанство с пари, което неминуемо превръща социалния контакт в пазарен такъв.

Анонимен каза...

Е - какво да се прави ??? Целите на демокрацията са постигнати. Българките вече са проститутки - по душа. Има ли значение дали си продава задника за пари, за назначение на някъква длъжност, за призово място в конкурс за МИС или за по предно място в изборната листа - важното е да имат удобства, пари, комфорт, лъскави и скъпи джунджории. Но да не ги обвиняваме горките елитни проститутки, та нима искаме да държат мотиката или вимето на кравата, или да работят каквато и да е работа - хм, и дума да не става, това е дискриминация, как така ще работят за парите си, та нали имат вагини за това.

Анонимен каза...

Ами ако на някой лапето е толкова глупаво, и така възпитано защо друг да не изкяри на негова сметка.Колко от вас тук с деца имат инсталиран софт. за родителски контрол над РС ,и за възпитанието,а колко са си платили за този софтуер.
Лудия и баницата и тн. ...

Анонимен каза...

Първо, факт е че проституцията, като такава не е наказуема по нашето наказателно право.
Второ, абсолютно подкрепям RoujkaBG,в мнението и. Друг е въпроса, че голяма част от тези деца имат родители, които за съжаление не ги контролират(или по-точно не знаят какво става с децата им).
Трето, обществото ни като цяло е абдикирало от отговорността си относно това, какво се случва с децата ни!
Ей хора ние също сме от това общество, ама кой му пука...Пример: 14-15годишни девойки се хващат на бас коя ще извърти повече "свирки" на клиенти на централна бензиностанция в Бургас, "клиентите" на тези момичета се хвалят по-късно пред свои приятели какво им се е случило, без да се замислят ,че утре там ще е тяхното дете.
Четвърто, собствениците, адмн...и всички по веригата, които печелят от тези сайтове се крият зад фрази като "свобода на словото", "контрол на свободата", "накърняване на демокрацията" и т.н., а то става дума за пари.
Пето, като изключим всички политически спекулации и оставим чистите факти, ДАНС (там са хората от бишата НС БОП), не може да направи почти нищо относно блокирането на такива сайтове, тъй като няма законово основание, затова и стъпва на "меките" основи за нарушаване на аторските и ... права, защото за това има наказание и по този начин може да блокират тези сайтове...поне временно (не казвам че и в тези служби всичко е о.к.!)
Може да се пише и шесто и седмо....но мисля че на-важното е ние да постъпваме като хора на които им пука, а не само да си говорим, в поголямата част...сейлджийски!

Христина Чопарова каза...

Поредният потрес...но погледнете тъй престижно изглеждащото лоно на модата - там невръстните манекенки, вкопчени в алчната комерсиална машина са зарибявани на базата на най-стария грях - суетата :) Наприказвай на едно 13-14-15 годишно куп комплименти, убеди го, че е първа хубавица, и остави суетата да си свърши останалото.
Подражанието, мечтите за слава, желанието да се видиш по билбордове /пък дори само по организъм/, в медиите или в подобни публични пространства - всичко това е само следствие.
И докато има подобни законови експлоатации, ще има и тарикати, които печелят от суета и наивност.

Philipotel каза...

И по колко ги харчат 14 годишните? Дават ли отстъпки за покупки на едро?

Христо Блажев каза...

Такаммм, извинявам се за закъснението. Първо на последния коментар - ей, ще те маркирам като трол и си заминаваш :). Не, сериозно, в този сайт може и намаления да се появят скоро.
Не ми се иска да коментирам анонимни коментари, но съм съгласен с голяма част от казаното.
Хрис, тъжно и ужасно е. Щом и тотото си е сложило за реклама някаква девойка по бельо, която си мери бедрото, и това ми било "печелившите числа". Грозно, плоско и елементарно. И още по-лошо, вероятно успешно.

Unknown каза...

Вива Ла Интернет Сутеньор Революшън :)
Господата-другари от правителството и съответните служби би трябвало да се занимават с точно такива сайтове, а не с личната ни кореспонденция и нерегламентирано нахлуване в личното ни пространство.
Поредното недоразумение.....просто пардокс...

Анонимен каза...

Лошото е, че нито прокуратурата, нито мвр структурите имат адекватни мерки срещу трафика на "бели робини".
Специалните звена към полицията смятат, че трафик се смята "обява във вестник"??? Абе тия в кой век живеят - не знам...
кви обяви кви пет лева...
При този бум на технологиите-за кви вестници говорим?
И не съм съгласна с някои изказвания тук, че всеки си носи последствията...
Някои девойки, които се регистрират - не само в този сайт а по принцип, едва го правят с идеята да стават проститутки...
А похватите на трафикантите са доста напред пред законовите структури...
Вече се работи легано в истинския смисъл...
Н-р момичета си заплащат няколко дневна екскурзия в чужбина. Всичко точно, платили са парите, имат паспортите... Минат ли границата... От автобуса ги свалят под претекст че шоферът е изморен и ги чака кола с чужда регистрация да ги кара към хотела...
Ама ква е тая кола кви са тия хора в нея... А е платено автобусът да ги кара до хотела...
Кво става а???
Къде е тук НСБОП и всички дето завършват на ОП????
Те търсят обяви по вестниците, моля ви се!
Гавра пълна!
Друг пример. В сайт за запознанства. Нормален легален не като този тук...
Там се вихри един "пич" - иначе добре "образован" - дето кани пак девойки на среща от виртуална в реална - после ако девойката се върже - й казва - сега сме на ресторант примерно в панчарево - после там един приятел прави рожден ден в един хотел - навита ли си...
Разбира се не всички се навиват - ама може и да има такива дето се...
И кво? Колко момичета са изгорели покрай тоз хубавец а? Такива дето не искат да стават проститутки-другите не ги броя...
НСБОП-а и другите - дето качат на вестниците - тотално да си смненят тактиките - щото иначе стават само за украшение и като балетни танцувални формации...
А престъпността процъфтява.
Това си е пробелм на цялата държава, хора!
Утре потърпевшите могат да бъдат и вашите деца!

Анонимен каза...

Лошото е, че нито прокуратурата, нито мвр структурите имат адекватни мерки срещу трафика на "бели робини".
Специалните звена към полицията смятат, че трафик се смята "обява във вестник"??? Абе тия в кой век живеят - не знам...
кви обяви кви пет лева...
При този бум на технологиите-за кви вестници говорим?
И не съм съгласна с някои изказвания тук, че всеки си носи последствията...
Някои девойки, които се регистрират - не само в този сайт а по принцип, едва го правят с идеята да стават проститутки...
А похватите на трафикантите са доста напред пред законовите структури...
Вече се работи легано в истинския смисъл...
Н-р момичета си заплащат няколко дневна екскурзия в чужбина. Всичко точно, платили са парите, имат паспортите... Минат ли границата... От автобуса ги свалят под претекст че шоферът е изморен и ги чака кола с чужда регистрация да ги кара към хотела...
Ама ква е тая кола кви са тия хора в нея... А е платено автобусът да ги кара до хотела...
Кво става а???
Къде е тук НСБОП и всички дето завършват на ОП????
Те търсят обяви по вестниците, моля ви се!
Гавра пълна!
Друг пример. В сайт за запознанства. Нормален легален не като този тук...
Там се вихри един "пич" - иначе добре "образован" - дето кани пак девойки на среща от виртуална в реална - после ако девойката се върже - й казва - сега сме на ресторант примерно в панчарево - после там един приятел прави рожден ден в един хотел - навита ли си...
Разбира се не всички се навиват - ама може и да има такива дето се...
И кво? Колко момичета са изгорели покрай тоз хубавец а? Такива дето не искат да стават проститутки-другите не ги броя...
НСБОП-а и другите - дето качат на вестниците - тотално да си смненят тактиките - щото иначе стават само за украшение и като балетни танцувални формации...
А престъпността процъфтява.
Това си е пробелм на цялата държава, хора!
Утре потърпевшите могат да бъдат и вашите деца!

Анонимен каза...

Забравих да спомена за реакцията на прокуратурата за това как легално искат да те вмъкнат в чужда кола, с чуждестранна регистрация, с няколко гавази вътре...дето ни ги знаеш ни ги познаваш...при положение че си подписал договор, където никъде не пише че требе да слизаш от автобуса и требе да се качиш на кола- НИКЪДЕ!
А кат не искаш да се качваш - почват едни заплахи че никога няма да видиш България...
До последно те уверяват и пишат че автобусът ще те откара до хотела...
Според прокуратурата това деяние е НОРМАЛНО!!!!
НОРМАЛНО е според един "мега" прокурор - да те принуждават принудително да се качваш в колата...НОРМАЛНО е, хора!!! Според нашата родната милата драгата БГ прокуратура е НОРМАЛНО...
НЕАМ думи неам нерви...
Силно се надявам прокурорът дал такъв отговор да има деца и му пожелавам това да се случи на неговите деца - с разлика те никога да не стигнат отбратно до българска земя!

Анонимен каза...

Забравих да спомена за реакцията на прокуратурата за това как легално искат да те вмъкнат в чужда кола, с чуждестранна регистрация, с няколко гавази вътре...дето ни ги знаеш ни ги познаваш...при положение че си подписал договор, където никъде не пише че требе да слизаш от автобуса и требе да се качиш на кола- НИКЪДЕ!
А кат не искаш да се качваш - почват едни заплахи че никога няма да видиш България...
До последно те уверяват и пишат че автобусът ще те откара до хотела...
Според прокуратурата това деяние е НОРМАЛНО!!!!
НОРМАЛНО е според един "мега" прокурор - да те принуждават принудително да се качваш в колата...НОРМАЛНО е, хора!!! Според нашата родната милата драгата БГ прокуратура е НОРМАЛНО...
НЕАМ думи неам нерви...
Силно се надявам прокурорът дал такъв отговор да има деца и му пожелавам това да се случи на неговите деца - с разлика те никога да не стигнат отбратно до българска земя!
П.П. а примера с сайта за запознанства - там пък изобщо не го коментирам...
Те, децата на онзи от прокуратурата, сигурно имат и достъп до интернет...
Има една поговорка за мечката и съседа...
Но кой го боли фара (факса) в таз държава!