24 април 2009

Маскираните като криминални се оказаха шегаджии! Миков, чу ли?


   Мислех, че вчерашните действия на полицията плюс изявлението на Миков за върхът на глупостта на МВР. Коментирах ги тук.

   Лъгал съм се, горко лъгал съм се и съмненията ми във възможностите на родната полиция са безпочвени и неправилни.

   Според публикация в "Дарик" арестуваните петима (според други трима) са вече пуснати, оказало се, че " Мъжете си направили шега с полицаите и нарочно са сложили качулки на главите си при приближаването на полицейските коли. Единственото нарушение, което са извършили петимата задържани е шофиране с превишена скорост на автомагистралата."

   Боже! А драматичното изявление на Миков, с угрижената физиономия тип "работим 26 часа в денонощието"? Нали имали маски и оръжие в колата? Нали са се държали нагло с катаджиите?

   Какво излиза - или Миков е бил сериозен вчера, т.е. са му дали фалшива информация и той веднага се е юрнал да се хвали пред медиите, или съзнателно е излъгал всички нас, знаейки, че има нужда да набере точки във връзка с отвличанията.

   Докъде я докарахме иначе? Криминално проявени си правят лакърдии с полицаите по пътищата! Представяте ли си, да се шегуваш с МВР, нещо което по времето на охулвания днес соцпериод е било равнозначно само и единствено на Голям проблем? А сега всеки може да си прави шеги, дори да е с досие, за това последствия няма.

   Не, не знам накъде отива всичко това! Дори не ми се коментират приетите законови промени, с които се отърваха от протестиращи под прозорците тълпи. 

   Искам Миков да подаде оставка! Или е излъгал, или е бил излъган! И в двата случая доказва непригодността си за министър!

Няма коментари: