22 септември 2009

Най-якото анимационно реалити - "Drawn toghether"


   До всички фенове на "South park" и "The Simpsons" - трябва да гледате това реалити. Анимационно е, вулгарно е, откровено е... и се гаври с всички филми, които сте гледали!

   Представете си 8 анимационни героя (сред тях един като Супермен и клонинг на Пикачу с името Линг-Линг), затворени в една къща и снимани от 1 милион камери! Тоталното реалити кърти мивки и лепи плочки!


   Персонажите са абсурдни, нарисувани в най-различни стилове - едната героиня е черно-бяла, а Линг-Линг е точно като в азиатските анимации. Цензура липсва - пред камерата летят гърди, мъжки и женски полови органи, получават се странни сексуални смешения. Освен това те са в непрестанни конфликти, които се израждат в унищпжително смешни битки. Всички имат тайни - вагината на едната героиня е прокълната, друга има проблеми с теглото (меко казано), единия от мъжете е гей, прасето е маниак на просташките номера... хаос! 

    Тази анимация е всичко друго, но не и за деца! Вижте го, аз трети ден не мога да спра да се смея!

   Ето тук са и трите сезона.

 P.S. Специална благодарност за Мира, която ми каза за сериала и ми гарантира, че ще ми хареса. Е, оказа се права :)

4 коментара:

Philipotel каза...

Те всички филмчета на Comedy central са в този дух. Но например Family guy хич не ме кефи. Това още не съм го гледал, но щом казваш сигурно го бива :)

Miss Mrrr каза...

Hehe,you're welcome!
Не всички филмчета на Comedy Central са добри и не всички са сатирични (въпреки че някои се опитват). Drawn Together е гениално... А същото важи за Metalocalypse - за да го разбирате обаче се изисква търпение,защото не се свиква лесно с гласовете на вокали от Кенибъл Корпс,King Diamond и тн.

Philipotel каза...

Абе много рядко се случва успешно използване на гротеската по гениален начин. Drawn Together може би е по-близко до целта от futurama или Family guy, но все пак е на светлинни години от South Park или дори Simpsons. Поне на мен ми доскуча след 2-3 епизода. Може би щото по принцип не следя разните там риалити шоута, които май са му основните мишени... Само ми отвори апетит за кретенски филмчета, та сега си гледам за пореден път Happy tree friends колекцията :)

Miss Mrrr каза...

Ясно... (: