16 юли 2009

Щом ме няма във facebook, значи не съществувам, така ли???

   Оказва се, че аз не съществувам. И това според най-голямата социална мрежа в света Facebook. Тя ме дискриминира и отказва да признае, че мен ме има, щом не съм регистриран в нея. Следователно излиза, че тя е форма на затворена ултрарелигиозна общност (като евреите, дето се бунтуват срещу отварянето на паркинг в събота), която не признава съществуването на нищо вън от нея.god on facebook

   Как разбрах ли? Скъпата ми приятелка е от заразените с този гаден вирус “facebook”. Кисне в него, има купища “приятели” там, решава разни абсурдни тестове, направени за дебилести американски тийнейджъри и прочие. В профила й има опция за това дали е свободна или във връзка, като даже може да се добави името на човека с който е. Да, ама не. Не дава да бъде добавено името ми. Аз не съм регистриран, нямам и ни най-малкото намерение да го правя, следователно за facebook аз не съществувам и няма как да съм с нея. Тоест мен ме няма, защото ме няма.

Браво на facebook. Така се формира общност. Скоро и религия може да се направят, с църква и онлайн ритуали. После може да предявят права за гражданство, за автономни документи и накрая да се формира нация. Която да поведе хакерска война с мюсюлмани и евреи в отричане на правото на съществуване на останалите :):):) 

 

P.S. И аз започнах да пиша в блога с Windows Live Writer и за моя изненада е много яко, като за тяхна програма :)

6 коментара:

Aquawoman каза...

Аха-ха, ще се сетиш :))) И аз открих преди месец, че съм много изостанала без Фейсбук, и побързах да скоча вътре. Първо от любопитство - да видя какво толкова намират вътре, но сега и аз не мога да изляза :)))

Aquawoman каза...

Поздравления за новия фейс на блога! Много уютно е станало :)

Христо Блажев каза...

Благодаря за похвалата за визията на блога, и аз съм адски доволен от тези листенца. Инак не, не съм влязъл във facebook, нямам и намерение :)

Катя Илиева каза...

Както винаги преувеличаваш... :P
Ако си спомняш, даже и в Скайп не искаше да влизаш едно време... :D

Христо Блажев каза...

Не си спомням подобно нещо, но щом казваш, може пък да е вярно.

Philipotel каза...

Бе и аз имам фейсбук, ама не виждам какво може да прави човек вътре повече от 5 минути О_о Проверяваш дали някой ти е писал нещо и толкоз... Да не говорим че дори не съм си писал истинското име. Всички пищят, че не искат да ги следят в нета, а си изтипосват и млечните зъби в тоя сайт?!? Изобщо модата е странно нещо. По същия начин всички минаха масово на тежкия и грозен скайп, а дори не използват опцията за разговори. Ама човек колкото и да не му харесва е принуден да се включи, ако иска да комуникира :(