31 юли 2009

Как се набират незадоволени наивници?

Вчера в Южен парк забелязах следната интересна реклама, която нямаше как да не привлече вниманието и обектива ми:

Photo-0052

   Интригуващо, а? Не само еротика, но и магическа при това! Друго си е в леглото да заискрят магии, да бляскат светкавици, да ухаят източни благовония и накрая сексът да е като от приказката за Шехерезада…

   Сега сериозно. Нещо ама хич не е в ред с тая обява. Длъжен съм и да посоча, че тук са писали също за нея. Та да разгледаме детайлите на обявата.

   Първо, посочената Елена Вакуленко наистина е известна, но като езотерична писателка – автор е на “Енциклопедия Магика”, която обещава “здраве, щастие и късмет, кодира доходен бизнес, създава успехи, прави кариера, подарява любов... С една дума - помага на всички човешки мечти да се сбъднат като с вълшебна пръчица.” Но не споменава еротични съвети.

   Дотук с идеята за “топмодел от Украйна”. Или ще е единствения топмодел в света, за който “Google” не е чувал нищичко. Но слава богу е чувал за писателката Елена Вакуленко, живееща в София, която е всичко друго, но не и топмодел:

  spacer spacer

EasyCapture1

  Снимката е взета от страницата http://www.bulphoto.com/image.php?img=49534, надявам се да не ме съдят за авторски права, взимам я в  името на блог-журналистиката.

   Мъжът до нея пък е “татарина” "Шевкет Махсутов, който пък е “източен маг”. Очевидно в обявата не е споменато, но аз ще ви кажа – те са женени от 12 години.

   И така – вие си решете – дали ще се доверите на грижите на симпатичната брачна двойка от топмодел и татарин, снимана вляво, или не.

  Успех с еротизирането :)

1 коментар:

Анонимен каза...

Ne se doveriavaite na Elena Vakulenko. Tazi jena e opasna za psihicheskoto zdrave na horata.V Balgaria ima mnogo hora postradali mnogo seriozno ot neinite magicheski umenia. Savetvam Vi - izobsto ne se doblijavaite do neia!