21 май 2009

Нагли сте, търтеи проклети! Нагли!


   "Наглост без граници". Нека този надпис замени онова изтърканото "Съединението прави силата", което гарантирам поне 50% от депутатите не могат да цитират.

    Как е възможно да нарушават така безскруполно и безнаказано точно законите, които сами са правили?

   Билбордовете - всички! Пуснаха ги далеч преди законовия срок за предизборна агитация. Според БСП дори техните смешки не били предизборна агитация, а "отчет за свършеното". А футболната изцепка на "Синята коалиция"? Ай сиктир, ние да не сме държава от футболни лумпени? А Яне Янев - какво ме гледа строго, все едно казва: не ме гледай, че съм се насрал, а слушай какви ги лъжотя.

   Доган агитира на турски! И това е незаконно. А хората в онзи край виждат своя месия за първи път от... миналите избори. И плаши с нов възродителен процес. Това пък на какво основание, на едни нелепи думи на сладкодумния ББ? А заместниците му измислиха великолепния израз "мек, демократичен възродителен процес" - какво, ще се гласува за нови имена ли?

   Станишев - блогър? Абе аланкоолу, къде и кой ти подшушна, че в това има келепир? Жалък си! Едно е да платиш на едно маргинално образувание с поетично име да направи псевдосайт и да платиш хиляди за интернет окалване на враговете ти, коренно различно е да пишеш, и то да пишеш честно, което знам, че ти е невъзможно. Вие, политическата търтейска класа, сте оперирани от честност.

   ББ? Как е крачето? Само на билбордове дето не е сложен оттеклия ти глезен. А кога го нарани - в работно време? Или в обедната почивка - толкова и ти е работата, щом имаш време и сили да риташ футбол в почивката си.

   Лидер и Новото време? Какви са тези мазни билбордове, дето се хилите като семейство на сватба в края на XIX век? Оня ми ти реалити герой като се таралежи, кой ще привлече?

   Боже, Откъде толкова тунеядци и тарикати на тази земя, Боже!

7 коментара:

Анонимен каза...

Напълно съответства на моето мнение

ЗЛАТИНА КОЕВА каза...

Как откъде? 50 години ги отглеждаха, има достатъчно материал.

Анонимен каза...

Ок мойте малки пиленца, които само писукат, че са гладни и чакат друг да ги нахрани, но никога нищо не правят... и каква е алтернативата тогава, щом целия политически "елит" не става??? Или като един брат на убит студент да кажем "ний, ний щи дойдим..." Не става така пиленца, не трябва на всеки 4 години да искаме напълно нови политици, просто трябва да контролираме тези, които са на власт...

Sasho каза...

Не разбрах какво против футболните лумпени :D :D Иначе, сериозно - добър пост :)

marystaneva каза...

Хубав пост, да. Но с едно нещо не съм съгласна. Не всички партии си позволиха да нарушат закона. ГЕРБ откри кампанията си на 17.05. в Пловдив. Преди тази дата нито един плакат плакат на ГЕРБ не беше разлепен.
Колкото до това кога ББ си е счупил крака, възможно е да е било и след работно време - поне такива са сведенията от болницата.

http://www.dnevnik.bg/izbori2009/2009/05/15/719680_boiko_borisov_izpraten_v_30-dneven_bolnichen/

Вярно, че беше глупаво снимката с крака му да се "развява" по медиите, но пък иначе някой можеше да реши, че си е взел болничен заради кампанията.

Мария Маринова каза...

Това е повече от наглост. Що се отнася до спазването на правилата от "ГЕРБ" - не са и на йота по различни. Активисти на тази партия нарушават правилата и законите - и го правят още по - нагло от лидерите си. Всеки ден се сблъсквам с такъв, който е и кандидат - депутат. Така както нарушава правилата сега от директорския си пост, така ще ги нарушава и като депутат.

Antivirus каза...

Добра статия...няма начин да не получи един глас от мен в Свежо. И как да не съм съгласен.