21 май 2009

Нагли сте, търтеи проклети! Нагли!


   "Наглост без граници". Нека този надпис замени онова изтърканото "Съединението прави силата", което гарантирам поне 50% от депутатите не могат да цитират.

    Как е възможно да нарушават така безскруполно и безнаказано точно законите, които сами са правили?

   Билбордовете - всички! Пуснаха ги далеч преди законовия срок за предизборна агитация. Според БСП дори техните смешки не били предизборна агитация, а "отчет за свършеното". А футболната изцепка на "Синята коалиция"? Ай сиктир, ние да не сме държава от футболни лумпени? А Яне Янев - какво ме гледа строго, все едно казва: не ме гледай, че съм се насрал, а слушай какви ги лъжотя.

   Доган агитира на турски! И това е незаконно. А хората в онзи край виждат своя месия за първи път от... миналите избори. И плаши с нов възродителен процес. Това пък на какво основание, на едни нелепи думи на сладкодумния ББ? А заместниците му измислиха великолепния израз "мек, демократичен възродителен процес" - какво, ще се гласува за нови имена ли?

   Станишев - блогър? Абе аланкоолу, къде и кой ти подшушна, че в това има келепир? Жалък си! Едно е да платиш на едно маргинално образувание с поетично име да направи псевдосайт и да платиш хиляди за интернет окалване на враговете ти, коренно различно е да пишеш, и то да пишеш честно, което знам, че ти е невъзможно. Вие, политическата търтейска класа, сте оперирани от честност.

   ББ? Как е крачето? Само на билбордове дето не е сложен оттеклия ти глезен. А кога го нарани - в работно време? Или в обедната почивка - толкова и ти е работата, щом имаш време и сили да риташ футбол в почивката си.

   Лидер и Новото време? Какви са тези мазни билбордове, дето се хилите като семейство на сватба в края на XIX век? Оня ми ти реалити герой като се таралежи, кой ще привлече?

   Боже, Откъде толкова тунеядци и тарикати на тази земя, Боже!

7 коментара:

Анонимен каза...

Напълно съответства на моето мнение

8 zh Team каза...

Как откъде? 50 години ги отглеждаха, има достатъчно материал.

Анонимен каза...

Ок мойте малки пиленца, които само писукат, че са гладни и чакат друг да ги нахрани, но никога нищо не правят... и каква е алтернативата тогава, щом целия политически "елит" не става??? Или като един брат на убит студент да кажем "ний, ний щи дойдим..." Не става така пиленца, не трябва на всеки 4 години да искаме напълно нови политици, просто трябва да контролираме тези, които са на власт...

Сашо и Миро каза...

Не разбрах какво против футболните лумпени :D :D Иначе, сериозно - добър пост :)

marystaneva каза...

Хубав пост, да. Но с едно нещо не съм съгласна. Не всички партии си позволиха да нарушат закона. ГЕРБ откри кампанията си на 17.05. в Пловдив. Преди тази дата нито един плакат плакат на ГЕРБ не беше разлепен.
Колкото до това кога ББ си е счупил крака, възможно е да е било и след работно време - поне такива са сведенията от болницата.

http://www.dnevnik.bg/izbori2009/2009/05/15/719680_boiko_borisov_izpraten_v_30-dneven_bolnichen/

Вярно, че беше глупаво снимката с крака му да се "развява" по медиите, но пък иначе някой можеше да реши, че си е взел болничен заради кампанията.

Maria M Photography каза...

Това е повече от наглост. Що се отнася до спазването на правилата от "ГЕРБ" - не са и на йота по различни. Активисти на тази партия нарушават правилата и законите - и го правят още по - нагло от лидерите си. Всеки ден се сблъсквам с такъв, който е и кандидат - депутат. Така както нарушава правилата сега от директорския си пост, така ще ги нарушава и като депутат.

Antivirus каза...

Добра статия...няма начин да не получи един глас от мен в Свежо. И как да не съм съгласен.