09 октомври 2009

Всичколандци, представям ви Книголандия...


   Здравейте, Всичколандци!

   След вчерашното ми минорно настроение вечерта излязох с Надя и приятели и възвърнах бързо традиционния си оптимизъм. Затова и реших да направя първа стъпка към бъдещия сайт за частни библиотеки - като обособя книгите от Всичколандия в отделен блог - Книголандия.

   Надявам се да ви допадне, запазил съм голяма част от нещата от този блог, защото си ги харесвам. Новото ще бъде възможността да публикувам и чужди текстове за книги, така че сте добре дошли да ми пишете за всяко заглавие, което ви е впечатлило.

   До края на Лятната книжна олимпиада  (тоест още 3 седмици) ще публикувам и тук статиите за прочетените книги, а след това окончателно прехвърлям тези писания към Книголандия.

   Вярвам, че това ми начинание ще бъде полезно. Защото наистина смятам, че най-добрия приятел на Човека е хубавата книга...

   Добре дошли в Книголандия...

2 коментара:

Unknown каза...

Цяла сутрин се ровя из блоговете ти. Харесват ми, отношението ти към книгите е невероятно.
Приветствам идеите ти :)

Само ми е чудно, много хора ли са поискали книги и има ли такива, които не са ги върнали? Защото първото, което си помислих, беше, че ще се намери някой несериозен забраванко и неволно ще забрави да ти върне книгата в срок.

Успех и ти пожелавам мечтата ти да се сбъдне!

Христо Блажев каза...

Много благодаря за добрите думи. За съжаление профилът ви не е достъпен и не мога да ви отговоря.
Иначе да, сроковете често се нарушават, но от моя страна няма проблем, стига да доставят някому удоволствие.