05 август 2009

Последователи няма, Google нехае...


   Вече цяла седмица май стана вече, откакто добавката "Google Friend conect" в блога ми липсва. За пореден път като че ли "Google" доказва, че има проблеми и не може да ги реши в разумен срок. 

   Иначе и по-рано с тази притурка имаше проблеми, но последователите изчезваха за няколко часа, пък се завръщаха благополучно - а сега ни вест, ни кост. Даже имаше един момент, когато доста хора споделиха, че имат липсващо последователи. Сега забелязвам, че и в няколко други блога липсват, така че очевидно явлението не е изолирано.

   Преди няколко дни писах на екипа на "Blogger", даже попълних една анкета за проблема, както ме помолиха, но отговор и решение до момента няма. 

   Ако някой знае нещо за този проблем, нека каже...

5 коментара:

Златина каза...

И при мен се случва от време на време. Не продължава дълго, но е дразнещо!

Lil каза...

Ъъъ..всъщност притурката ти си е тук,а и си я има.При мен беше така,но се ядосах достатъчно ,за да разбера проблемът.Оказа се,че е въпрос на съвместимост на html/java основата на тази притурка и визуализацията й посредством IE.Демек-зависи от вида на търсачката,която използваш.С Мозила или Опера,такъв проблем няма да има.Получава се само с новия IE и се клика на compability view ,за да си дойде всичко на мястото...
Ама съм обяснителна и аз..
Хубав ден желая :)

Христо Блажев каза...

Благодаря, че си направи труда да обясниш, но положението май е по-сложно. Аз използвам именно Opera и никога IE.
Ще се види, кой знае какво ще да е, щом не е от браузъра.

Христо Блажев каза...

И миг по-късно ще ти се извиня, напълно права си - под Firefox се виждат, съжалявам за неверието. А и ползвам новата бета версия на Opera 10, тя явно кръпките й има още да се дооправят.

Lil каза...

Ей,няма за какво да се извиняш.Google би трябвало да си оправят съвместимостите на джаджите :)
Хубав ден :)

п.п.Избягвай да използваш бета версии на каквото и да е :)