30 юни 2009

Малко карикатурно

   Не мога да се сдържа да не споделя с вас няколко великолепни каркатури, които намерих в супер-забавния блог Българска Пастафарианска Църква. Вижте го, ще се посмеете доволно с тази симпатична религия.

2 коментара:

Преслав Ганев каза...

Даа, тия неща са велики. Особено велика е серията с попчетата и личността между тях, която в блога на пастафаряните се сменяше на всяка картинка.

Андрей Куртенков каза...

Виждам, че Благоуханната Макаронена Пара все повече прониква в българското общество! Тъй, чоджум, тъй - нека да не остане нито един наш сънародник, до който да не е достигнала мазната вест за Истинския, Живия, Единствения Бог - Летящото Спагетено Чудовище - който създаде света само за четири дни и след това три дена си почиваше, комуто дължим и тестото, и изборите, и новата едномесечна отсрочка за ЧЕЗ. Нека и на нашата улица фурната да загрее и Пълнозърнестото Му Брашно да се изсипе върху родната пастафарианска общност! Рамин
(Учтиво напомням, че единствено в нашия, пастафарианския рай - най-страхотния от всички райове в безкрайната вселена - има вулкан с бира и фабрика за стриптизьорки.)