25 юни 2009

За абсолютистката власт на Султан Доган

   Машшала, султан Доган. Добре, че след толкова години ояждане с власт окончателно ви писна да шикалкавите по политически и започнахте да си казвате нещата директно. Ако не бяха височайшите ви слова, нямаше да имаме цитат за обръчите, нито за летящочинийните стремления. Сега пък си имаме цитат, че властта в във вашите ръце, а не в депутатите, които се избират.

   Като историк ценя вашата помощ - толкова е трудно да напишеш дадено твърдение, ако не можеш да го подкрепиш с документ или цитат. Но вие усърдно ни помагате, така че всички да сме наясно какво е истинското положение у нас. Евала, султане Доган.

   Остава и Станишката да обясни на бабичките, че властта е у него. Те пак няма да имат нищо напротив. Или царя на хапльовците, дето пак се излъгаха да гласуват за него.

   А на султан Доган името му трябва да бъде добавено в династичния списък на Османската империя. Той е един не лош защитник на исконната й териториална цялост. 

5 коментара:

Георги Антонов каза...

Отдавна се каня да си купя снайпер. Браво, Ицо. Поствам си го това на fecabooka. А Доган отдавна си го проси...

Мория каза...

А така, вече си имаме и самопризнания!!! Дано само бъларите да не са толкова глупави, че да не им обърнат внимание!!!

Блага каза...

Той, най-вероятно, отдавна е на мерника, но така ще стане по-зле. Само мъченик им трябва на ДПС и тогава - жална ни майка... Емин трябваше да го гръмне, че да разберат за какво иде реч.
Според мен, единственият начин да се освестят електоралните му единици, е да се докажат всичките му престъпления срещу българския народ, включително и срещу онеправданите и заблудени българи с турско самосъзнание, които държи в подчинение срещу комат хляб и умушлено ги дезинформира.
Да го осъдят, и да го пратят в затвора за много дълго време, при крадците, където му е мястото.

Шемет каза...

Чакайте малко, кви снайпери, кви 5 лева?! Тоз юнак се оказва най-силния, кадърен и оправен политик и този, които е направил повече за народа си, колкото 3 български правителства! Това, че не ние сме му народа, че да намажем от интелекта и находчивостта му, е друг въпрос...

Ей, Боже, дай един Акхмет Доган и на българите, та да видят и те някаква благина от демокрацията!

Блага каза...

умИшлено

Ох, бясна съм...