16 юни 2009

Ето го и моя коткозавър :)

  Статията на колежката Хриси от "Епистоларните напъни..." ме разчувства и в отговор поставям две снимки на моя "коткозавър", както нарича тя своя Макси.

   Моето сладурче се казва Джери, наречен е на мишката, защото когато за първи път го видях, приличаше много повече на мишле, отколкото на представител на котешкия род. Дам, а малко по-късно установих, че е женско, но това не промени името му. Дивачето живее във Видин, падал е два пъти от четвъртия етаж (не без намесата на намусената съседка според мен), но си е жив, здрав и не по-малко жизнен от преди паданията.

   Хрис, надявам се операцията на твоя Макс да е била успешна :)


6 коментара:

Христина Чопарова каза...

Лелеее... те така да си приличат :)))
Ице, благодаря ти за вниманието! Трогната съм! :)
Макси е добре - вече си е същият като преди, с апетит и още по-любопитен муцун :)
Джери като гледам, обича да подремва, и то в такива странни пози като наш Максунчо :)))
На съседката, дето му помага да си "играе" на парашутист, аз предупредително бих размахала пръст, и бих я изгледала тъй, щото да си спести помощта!
Успешен ден, колега и погалки за Джери (когато го посетиш) :))

Aquawoman каза...

Наистина прилича на Хрискиния убавец :-))
Поспаланчо :-)

Блага каза...

Коткозавър ли? Нашият Аладин снощи явно беше на вълна Завър, та ми идеше собственоръчно да го кастрирам и косъм по косъм да го оскубя ;) То бива бесен персиец, ама мина всякакви граници! Докато замахвах, след четвъртото събуждане, си изкълчих лявата ръка от рамото,(срам ме е, май Котешкият Господ ме наказа :)

Чуденка каза...

Леле, и твоят ли те тормози по нощите!! Моята маймуна е женска, обаче като е почти постоянно разгонена ми "пее" когато се сети. Събужда ме да я галя, след което ме оставя около 2 часа пак да подремна и да събера сили, и пак: МАААААУ,МАААААУ,МЪР-МЯ!
Да се изфукам и аз с моята мизерница: http://chudene.blogspot.com/2009/04/blog-post_19.html

Блага каза...

Много четат нашите, това им е проблемът ;)

http://www.youtube.com/watch?v=-94DpWSN2Eg

Ирония Идиотова каза...

Ехх, как искам и аз такива пуффффкави чуденца и да ми мъркат, мъркат.А не като моето добиче- да яде, да яде. Ще си позволя от тук да отправя апел към собвствениците на котаци и котарани- да ги намачкате вместо мен;)))