23 април 2009

Маскен бал в СУ - евтин алкохол, чалга... и още нещо

  Снощи се озовах на маскен бал в Яйцето в СУ. Чудя се какво да ви разкажа - хубави работи... или истината. Хмм, май ще карам наред.

   Първа, адски малко хора - едва 200 човека горе-долу, защото бройката на поканите бе ограничена и е тотално неясно на какъв принцип са давани. Моята я взех с връзки, признавам. Алкохолът се изразяваше в бяло и червено вино, тип 5 литра за 2 лв, което ни принуди да направим оборот на околните будки около Университета. Опитът за живо пеене на двама неизвестни изпълнители само ни поразсмя. Лошото настана, когато вместо обявеното ретро парти, диджеят (на видима възраст 50!) започна да пуска някакви нови попхитове и по-лошо - чалгийка. И това в сърцето на СУ. Бравос! 

   Слава Богу, това му увлечение мина, та се позабавлявахме на класически парчета на Rainbow, Kiss, Bon Jovy и други.

   Но какво да ви разправям, я малко снимки, за да видите поне шаренията около нас.

   Първо - най-готиният костюм носеше едно момче - по мое мнение той бе инквизитор, според други бе йезуит. Аз пък научих, че ще ходя 2 часа преди бала, та трябваше да импровизирам. По случай рождения ден на Ленин взех кепето на съквартиранта, защипах на него една рубла от съветски времена, сложих тениска с герба на Съюза и успешно минах за нещо като текезесар :)

   

Ето го тук и с  дяволчето на вечерта: 

  Един приятел бе много оригинален в ролята на хипи:

  Наложи му се да се моли за милост на инквизитора:

   Имаше и малко пънк и метъл фенки:

   Знаете ли, че обичам нещата да са по две?

   Мдаммм, а също и други неща да са двойни :)

  А, да не забравя и Шотладският боец: 

  Има и още доста снимки, но са далеч по-компроментиращи, няма как да ги покажа. Иначе уникални костюми се мяркаха в изобилие, но бях твърде зает с дяволчето и бирата, за да ги снимам всички, за което се извиняваммм :)

1 коментар:

Philipotel каза...

Така е то, СС-овците /студентски съвет, демек/ развиват дейност основно в насока такива глупости. А пък несменяемото им и доста застаряващо ръководство върти далавери за солидни суми под благия поглед на университетската администрация.