27 юни 2009

Стъпка по стъпка върху "Синята коалиция"


   Гледам и се чудя някои неща. Примерно тези лепенки по стълбите на подлеза на "Орлов мост"

   Първо, защо трябва да замърсявате не само с флайърите си (вижте какво става около входа на Южен парк, никой не ги събира), а и да лепите по земята, точно както нелепото образувание "Напред" със зелените им точки?

   Вярвате ли, че това може да ви привлече симпатизанти? Ама сериозно!

   Кой ще изчисти боклука след това или разчитате обувките на хората да ги изтрият?

   Не ви ли се струва, че има нещо сбъркано в това да избираш сам да те газят?

   Знам, че пак ще има обвинения, че съм "зелен" и затова питам тези неща. Но не е заради това - питам от чисто любопитство.

4 коментара:

Владимир Кабрански каза...

Сбъркана е цялата предизборна кампания. Определено единственият резултат е пръскане на много, ама много пари и отблъскване на нормалните хора.

Блага каза...

Помислили са хората как да си чистите обувките от калта. Те и без това са свикнали, постоянно се замерват с кал един друг.И това ако не е идиотизъм - здраве му кажи.

Георги Антонов каза...

Ако има обвинения, няма да са от мен. Напълно съм съгласен с тебе за това. Много пъти съм казвал, включително на "отговорни фактори", че намирам за безсмилено и контрапродуктивно да се тикат в ръцете на с нищо непровинили се хора "агитматериали" и, че усещането за принуда, когато приемаш такива, е по-вероятно да те остави с малко по-лоша асоциация за тази партия, отколкото с по-добра. Освен ако мацката, която ти е дала листовката не е особено хубава.

Лепенето по стъпала, стени и подобни места е първо грозно, второ забранено. Не съм сигурен дали с наредба на кмета, или е уточнено в закона за тазгодишните парламентарни избори. Може да се лепят агитационни материали само на определени за това места. Така че който е лепи по стъпалата напълно си заслужава един сочен зад врата :)

Христо Блажев каза...

Най-малкото последното, а по-скоро една прилична глоба не би им дошла в повече.