29 юли 2009

Къде отидоха всички? Как къде – офлайн!

   Изборната лудост благополучно отмина, сформирано бе правителство с умерена доза сеирища, и всичко сякаш изпада в лятна летаргия.  И няма нищо по-хубаво от това.midgethecatjpg-main_Full

   Даже и блогърите забягнаха някъде. Че не са на линия, е видно от редките нови писания, изключая някои активни политически такива, а дори и при тях има забележително намаляване на честотата на епистоларните словоизлияния.

    Дам, лятото наложи правата си и стоенето пред компютъра загуби привлекателността си. Сега е време за бира, спорт, бира, забавления, бира, любов, бира, почивка, бира и прочие. Пък и малко бира не ще да е излишна.

    Затова и аз следвам лятната тенденция. Определено ще намаля присъствието си онлайн, а същевременно ще се опитам да се преборя със зависимостта от сутрешното кафе. Но не и от следобедно-вечерната бира.

  Пък и имам немалко крайно офлайн книжки за изчитане, както е знайно. Не казвам, че няма да пиша, но ще намаля писанията до анотации на прочетеното.

   Хайди, летувайте на воля. Оставете и на котката да посърфира малко, като не я пускате на море!

И пишете да пием по бира, ей! :)

3 коментара:

Aria каза...

весело и свежо лято!

Златина каза...

И много бира! :)))

Анонимен каза...

Котката ни сърфира върху нас заедно с кучето,морето ни е само на картинка,а бирата поне я има(малкото удоволствие),само ти липсваш от цялата комбинация:)
Хайде в Ляулин на гости!
Марто и Ади!