23 ноември 2009

Набарекоха му го, както ви казах


   Преди 5 дни написах, че Бареков в уволнен, но май не ми повярвахте. Ето и доказателството в мейл, който получих преди половин час: 

   "Здравейте,

   водещият на "Тази сутрин" Николай Бареков вече не е част от екипа на bTV. Бареков подаде молба за напускане с мотивите, че има други творчески планове в сферата на медиите. Ръководството на bTV му благодари за работата, като водещ на предаването "Тази сутрин" и му пожелава успех! 

Поздрави,

Angel Kasparyanov
PR Coordinator"

   Ликувайте, другари, едно кално петно бе изпрано. 

  P.S. Любопитно ми е дали онуй нещо, наречено "най-влиятелният блог за анализи и политика" ще си смени адреса и изобщо ще го пребъде ли покрай съдружието му с ДПС?

5 коментара:

Plamena Markova-Koleva каза...

Сега само Ани Цолова ли води "Тази сутрин"?

Христо Блажев каза...

Честно да си призная, пускам телевизора само за футбол или волейбол. Нямам си и идея кой води.

myhappypond каза...

М/у другото, четох в dir, че Барека е публикувал цяло писмо за сбогом на сайта на предаването, в което не спира да хвали сам себе си и да обяснява какъв велик, ръководен, меден пост го чака и как е бил затрупан от предложения от страната и чужбина. На всичкото отгоре, слушал заръката на майка си - да си тръгне от БТВ-то точно на върха на славата си. :)

momenti-momenti каза...

Добра новина! :)

Христо Блажев каза...

myhappypond, така си е. В личния си блог се хвали колко е постигнал и как му било време за нови предизвикателства. Бляк.