09 ноември 2009

Свястна група, ама руска, така ли?


   След малко тръгвам за концерта на "Любе", една от любимите ми руски групи. И имам ясното намерение да си изкарам великолепно със страхотните им песни!

   Искам публично да заклеймя всички десетина човека, но които предложих да дойдат с мен - имам свободен пропуск, но не пожелаха, защото "ама тия са руснаци" и "не съм чувал/а тази група".

   Аман от МТВ зомбирането и американската поп-чалга!

17 коментара:

LaSombra каза...

`Що не ме викна мен? Веднага щях да дойда :)

Ако ти попадне пропуск за Ария, викай :)

morrt каза...

Покани мен, покани мен, моля, моля, моля!

Христо Блажев каза...

Приятели, съжалявам. Уредих пропуските чак днес, инак с удоволствие бих викнал някоя интернет-дружка. Следващият път, особено за "Ария" :)

Светла (една от всичките) каза...

Эээх!
Позови меня тихо по имени...

Катя Илиева каза...

Аз се прибрах във Видин, иначе мислех да ходя. Но сестричето има рожден ден днес, та вчера предпочетох нея пред "Любэ".
Макар че да слушаш "Давай за" и "Березы" на живо щеше да е удоволствие.

Събина каза...

В twitter имаше лоши отзиви след концерта...

Анонимен каза...

Ми те доста хора не сме чували тази група сигурно. Трябва ли? Не може ли просто да си ходиш по концерти, да слушаш каквото ти е кеф и да не клеймиш наляво-надясно?

Анонимен каза...

Бях на предишния концерт на ЛЮБЭ в София и реших да не ходя на този. Тооооооолкова много съжалявам! Как можах?! :-(
Невероятни професионалисти са и дори русофобите биха могли да го усетят.

Христо Блажев каза...

Приятели, концертът бе хубав, макар лошо впечатление да направиха отделни групи младежи, които викаха имена на песни в паузите, доста дразнещо нещо.
Инак изпълненията на групата бяха на фантастично ниво, не като примерно на кабалистичната вещица Мадона, която имах нещастието да чувам как вие, защото се намирах в близост до стадиона.
Който не е бил, да съжалява, определено, който ми отказа да дойде на аванта - дваж! :)

Анонимен каза...

Малко офтопик :
Жалко е, че в деня, когато цяла Европа празнува падането на берлинската стена, единственото "празнуване" в София беше концерт на руснаците от ЛЮБЕ, които отгоре на всичко са пускали клипове с Путин и Медведев...

Христо Блажев каза...

Хех, голяма работа. От символична гледна точка е така, но все пак "Любе" са създадени имено през 1989 г., насред бушуващата перестройка и разпадането на Варшавския договор. А по отношение на двамата президенти, не мога съвсем да направя връзка между това събитие и Путин и Медведев?

Христо Блажев каза...

Забравих да добавя, че в наши дни стени строят "демократичните" държави - САЩ по границата с Мексико и Израел в палестинските територии, а не руснаците, инак обвинявани в чудовищни деяния.

Philipotel каза...

Като стана въпрос за стени:
http://bulgaria.indymedia.org/article/36146
Иначе Ице, трябва да признаем, че атмосферата беше доста... реакционистка :) Най-вече заради клипчетата, които прожектираха. Руският патриотизъм, а и русофилството явно са някаква странна смесица от православност, носталгия по болшевизма и путинизъм :) Разбира се това далеч не е по-странно и оксиморонно от американския, британския, френския, българския или който е друг вид патриотизъм. Всичките са извратени демек, и както знаем са последно убежище за негодниците :-D Та концерта беше много съществено събитие за русофили и русофоби, за нормалните си беше концерт. Добре свиреха мужиците, макар и малко еднообразно. А пък официалния патронаж на Б.Б. определено внесе забавна ирония в събитието :)

Христо Блажев каза...

Съгласен с всяка дума на горния тип!

Анонимен каза...

Ице ,я си признай как спечели онова състезание на оня доносник .Идиоти

Христо Блажев каза...

Анонимен, аз поне не се обръщам на малко име към непознати. Състезанието си го спечелих честно. А кои са идиоти, остави на други, по-интелигентни хора да преценят.

Анонимен каза...

Е не е честно,преди всеки ден се отбивах тук,ама от седмица две не съм и виж какво стана ... на Марти толкова му се ходешеееее.Не е истина просто,а можех да го зарадвам с концерта и с това че щяхте да се видите ... :(
Ади на Марто:)