21 октомври 2011

Грамутноста вреди на Печалбъта

 

   Прекрасна утрин, а в блога “Somewhere on the street of dreams” ме израдваха с потресаваща статия за камъни, заредени с Архангелски лъчи и разни други чудеса, сред които дежурните стикери за предпазване от всичко. Държа да споделя само малка част от текста. Изводът е един – няма нужда да си завършил 4-ти клас, за да продаваш подобен род чудеса…

baner-psevdonauka

ВНИМАНИЕ !!!!! ВНИМАНИЕ !!!!!!  ВНИМАНИЕ !!!!!!!
ИСТИНСКИЯ АНТИ-РАДИАЦИОНЕН СТИКЕР Е ОТ МЕТАЛ, ИЛИ ПО-ТОЧНО КАЗАНО ОТ МЕТАЛНА СПЛАВ С АЛУМИНИИ+РОДИИ+ЗЛАТО, САМО С ТАЗИ МЕТАЛНА СПЛАВ МОЖЕМ ДА ЗАНУЛИМ ЕЛЕТРОМАГНИТНАТА ЧИСТОТНОСТ ТАКА ЧЕ ДА НЕ СМЕ ЖЕРТВИ НА ОБЛЪЧВАНЕТО.

ТОЕСТ , СТИКЕРА СЛЕДВА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МЕТАЛЕН....

МНОГО ВНИМАВАЙТЕ ОТ ИМИТАЦИИ ИЛИ ДРУГИ, ИМА НЕКОРЕКТНИ ТЪРГОВЦИ КОИТО ПРЕДЛАГАТ НА ПАЗАРА АНТИ-РАДИАЦИОНЕН СТИКЕР ИЛИ ПО ТОЧНО КАЗАНО СТИКЕР С АНТИ-ЕЛЕКТРОМАГНИТНО ПОЛЕ ИЗРАБОТЕНИ ОТ ХАРТИЯ ПОД ФОРМА НА СТИКЕР С ПРИМАМВАЩА КАРТИНКА ИЛИ ПЪК НАЙ ОБИКНОВЕНО САМОЗАЛЕПВАЩО ПВЦ ФОЛИО......А И ЦЕНАТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ......ТЯ Е САМО ЗА ПОДВЕЖДАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ.........САМО ТУК МОЖЕ ДА СИ ЗАКУПИТЕ ОРИГИНАЛЪТ НА ИСТИНКАТА И НОРМАЛНА ЦЕНА ОТ 26.00 ЛВ.
БЛАГОДАРЯ !!!!!

 

   И аз благодаря!