18 октомври 2011

Вести.бг продават продукт, с който сваляш 90 кг с палмов сироп?!

 

baner-psevdonauka    

    Държа да споделя тази “новина”, публикувана днес и до момента четена от 65504 души според брояча на сайта. В червено са личните ми коментари:

    Ядеш и... отслабваш (това може да се получи и по ред други начини, но с магически сироп е по-фешън, нали?)image


    Половин час преди хранене (до секунда, че иначе…!) се разбърква коктейл от натурален швейцарски сироп, който засища и пречиства организма (щом засища, защо да ядеш изобщо? А от какво пречиства? Токсини, нали? КАКВИ?. Създателите на магическия сироп за кашл… за ядене от скромност не споменават, че НАСА смятат да поръчат 200 литра за следващата мисия до космоса, така ще спестят тегло от храна).

    Ядеш и отслабваш, като пиеш 300 мл коктейл с "Мадал Бал" 30 минути преди хранене. (Въпрос – ако имаш бърз метаболизъм и на 20-тата минута изпикаваш коктейла, какво правим?!)
    Идва времето на многото празници - зимният календар на българина е пълен с именни дни, а и Коледа и Нова година наближават. Все хубави поводи за богата трапеза с много хапване и пийване. (за тази част плаща ли се или е стандартна притурка?)

   Кой би се лишил от примамващите вкуснотии, за да пази талия? (който има воля, а не е безмозъчна кифла) Ех, ако можехме да ядем и въпреки това да отслабваме. (Ех, можете, ама зеленчуците и плодовете не са маркетингов продукт, гадно…)

    "Мисията е невъзможна!", би възкликнал почти всеки. (Не и ние, които сме чували за здравословно хранене). И в известна степен ще е прав, защото повечето диети за смъкване на килограми се базират на гладуване, а не на хапване. (Ми то и повечето диети са си ментаци, да ви кажа, а вашата бие всичко.)

    image Но както всяко правило и това си има изключение. (Оригинална мисъл!) И изключението не е свързано с пиене на някакви химически съставки, а приемане на 100-процентов натурален продукт, който по никакъв начин не уврежда организма, за разлика от изкуствено създадените средства за отслабване. (Ах, мискините, продават ви изкуствено създадени средства за отслабване, а ние, НИЕ! ви даваме 100-процентов натурален продукт, да не вземете да се объркате, че и ония казват същото, мамка им търгашеска!)

   Швейцарският натурален сироп "Мадал Бал" (какво значи това?!) е решението за хората, които не могат да спрат приема на храна, а искат да се вталят. (“Прием на храна”=”хранене”, както и “прием на куршум”=”смърт”, да знаете.) Единственото, което трябва да направят, е половин час преди хранене да разбъркат "отслабващия" коктейл - в 300 мл вода се разтварят 2 лъжици от натуралния дървесен сироп (какво дърво, моля ви, подробности – швейцарски дъб ли е, що ли?), 2 лъжици прясно изцеден лимонов сок (ето това е вкусно, но внимавайте да не изцапате компютъра при цеденето и отмерването), с добавка щипка лют червен пипер или джинджифил (или стрит прах от рога на еднорог, роден в полунощ на нечетно число!).

    image Не очаквайте обаче феноменално бързи резултати, каквито се постигат ако седем или десет дни се приема само "Мадал Бал" без храна, така, както правят редовно (по 3 пъти в месеца!) Анджелина Джоли, супермоделът Наоми Кембъл, певиците Бионсе, Мадона, Марая Кери, холивудските звезди Гуинет Полтроу, Аштън Кътчър и неговата съпруга Деми Мур. (Винаги съм се чудел как ги избират – наслуки, по система ли?) (А ако и вие го приемате така, защо да няма резултати? То ядене си няма, със или без сироп ще се вталите, ако ще да сте коя да е холивудска фотошопка или пък люлинска домакиня. А и не е лошо да проверим дали Аштън Кътчър не е изневерявал на Деми баш заради сиропа “Мадал Бал”, може пък да причинява лош дъх или са го ръбели новопоявили се кости, а?)

    За три години над 4500 българи също приложиха успешно "пълната версия" за отслабване с "Мадал Бал" като "изгубиха" от 20 до 100 кг. (И каква е таз пълна версия ? Кои са тез българи? Имаше ли контролна група с плацебо-сироп? Какво ядяха по време на контролираните експерименти и колко време продължиха те? (Ехей, Голдейкър е вдъхновяващ!)

baner-psevdonauka

   Други се довериха на версията "Ядеш и отслабваш" и също са доволни. Без да се лишават и грам от любимите си лакомства те смъкнаха средно около 3-4 кг за 10 дни. (Ура, по 2 кг шоколад на ден, яко свинско и KFC, плюс малко сироп и сваляме яко! 3-4 кила, значи, трябва ми мъничко сироп, ще взема от съседката!)

    image За да има пълен ефект, приемът на "Мадал Бал" половин час преди хранене, трябва да продължи три месеца, пише в упътващата книжка към швейцарския натурален сироп. (Ах, знаех си. Значи, по 3-4 кила на седмица, да ги кажем 3, значи пълният ефект, който ми препоръчват, е 90 кг сумарно. Аз тежа 80. Ами сега?! Нищо, ще пия, пък каквото ще да става!)

    На какво се дължи отслабващия ефект при пиенето на сиропа "Мадал Бал"? Той е питателна и енергизираща напитка, която приета преди ядене засища и човек дори без да иска намалява количеството на приеманата храна. (Аха, значи не си гладен, тогава защо ще ядеш – да помолим Бойко да организира голям внос на продукта, че голяма гладнотия стана, бре…)

   image "Мадал Бал" е натурален концентрат, съставен от шест вида чисти сиропи - пет палмови сиропа (от кокосова, индийска, китулова, нипахова и аренгова палма) с добавка на клен. (Ура, малко инфо… тия палмови сиропа да не са палмовите масла, дето ги слагат в евтините маргарини, бре? И защо от толкова палми, някакъв взаимоусилващ ефект ли имат? И къде точно в Швейцария ги отглеждат, слагат ли им изкуствени торове, имат ли достатъчно слънце в Алпите, да не ги препикава някоя лилава крава, ей!!! Накрая кленът ми е трудно да си го обясня, но стои добре – нашите баби и дядовци, дето хич не са имали грижи с теглото, яко палми и клен са набивали, дъчели са по цяла зима кори, горките… :(

   Той е 100 процента естествен продукт - екологично чист, без изкуствени добавки, консерванти, подсладители и оцветители. (Ами така си е, няма лъжа, няма измама, що са ти допълнителни разходи)

    "Мадал Бал" се произвежда по патентована рецептура на д-р Кайлаш Андреас Байер от швейцарската компания PURIS AG. (Какт казва любимият ми д-р Голдейкър – “Малко мнения са толкова абсурдни, че да не успеете да намерите поне един човек с докторска степен някъде по света, който да ви се подпише под тях”.)

image

   Навсякъде по света сиропът е известен като "подмладяваща напитка и течна храна". Освен, че снабдява тялото с необходимите хранителни вещества, той помага за изчистването на организма от натрупаните отрови. (Чакайте, този сироп е световно известен лиииии? Искам го! Искам го! Искам го! Само да питам… какви отрови, как са се натрупали и как точно изчиства организма по начин, по който естествените системи на тялото – доста добри впрочем – не могат?)

   image "Мадал Бал" изхвърля всички болни и стари клетки, слузта, лошия холестерол, отровите и отпадните продукти. Така организмът се обновява и подмладява, "диша" свободно и е по-жизнен. За това хората, които пият "Мадал Бал", са видимо по-енергични и по-млади. (Тия болни и стари клетки откъде ги събира, като минава само през хранителната система? Какъв е пък този лош холестерол? И защо не го превъзпитаме? Отрови!!! А какви? Отпадните продукти… хм, мислех, че тялото доста добре се справя с това… И колко време трябва да пия продукта, за да изглеждам по-енергичен и млад?! Ако пия много, ще стана ли пак на 20?)

 

    Какво отличава програмата с "Мадал Бал" от диетите за отслабване, обяснява д-р Румен Стоилов, специалистът по холистична медицина и по вътрешни болести в кардиологичното отделение на болница "Св. Мина" в Пловдив. (ХОЛИСТИЧНА МЕДИЦИНА!!! Да, Да, Да! И колко точно кг е свалил докторът и защо се занимава с диетичен продукт, а не си гледа вътрешните болести?)

   Повечето програми или намаляват храната, или използват една определена съставка - вкарват повече месо и белтъци, за да задвижат процеса на липолиза - премахване на мазнините, или се губи вода, или се активира обмяната на веществата с помощта на медикаменти.  (Хайде малко наука, за да има правдоподобност!)

При "Мадал Бал" се набляга на изчистване на организма, неговото стимулиране чрез естествени природни начини. При тази програма организмът не губи водния си баланс и затова кожата е свежа и не увисва. Отслабването се дължи най-вече на топенето на мастни клетки, в които са складирани повечето токсини. (Така, това хубаво – и каква е точно ролята на сиропа и какво му е естественото да пиеш някакъв микс от дървеса? В мастните клетки има токсини… и какви по точно?)

   Повече за сиропа "Мадал Бал" може да научите, а и да поръчате на да, бе, да, сега и към това ще ви насоча! Ще си го пазя само за мен!

   С “Мадал Бал” на тлъстините мамата съм… разгонил.

baner-psevdonauka

3 коментара:

Анонимен каза...

http://www.facebook.com/AcademyGarabitov можеш да прегледаш постовете на хората, които са пробвали сиропа или го приемат през няколко месеца, за да се причистват. За разлика от американските "тестимониалс", българските съвсем реално съществуват. Също можеш да прочетеш и за Андрей Стефанов, който се подготви и се представи 8 ми на Ултрамаратона в Ню Йорк тази година по методиката на Шри Чинмой, чийто ученик е господин Гарабитов. За избора на известни хора...Споменатите в случая не са никак случайни http://www.ashrita.com/sri_chinmoy например... Методиката в трите й варианта е помогнала на много хора с проблеми с теглото ( дали заради плюскане или болести) Иначе поста ти е забавен!

Христо Блажев каза...

Субективното мнение на хора не е причина да приемем нещо за вярно - "действието" на неща като този сироп се основават на самовнушението и цялостната промяна на хранителните навици. А от какво точно се пречистват, това е много общо казано? Това, че някой "източен мъдрец" продава нещо и някой е учил при него, не го прави автоматично чудотворец, нали? А и говорим за здравословен живот, а не за единично върхово постижение, което може да се постигне с с всякакви стимуланти.
Също и това, че някоя "звезда" използва нещо, това не е довод - първо, може да й се плаща да казва това, второ - те се хранят по съвсем различен начин и едва ли един палмов сироп е ключа към отслабването им, а това, че има цяла академия, която продава неща със странни имена и магически възможности - основание на лесните решения, които хората толкова обичат - е просто бизнес в лъскава опаковка.
Благодаря за оценката за поста, до ден-два ще пиша и за розовата хималайска сол, съставена от слънчева светлина :)

Анонимен каза...

Честно ли не знаеш какво е "лош холестерол"?

Хм, а шоколада и той минава само през хранителната система, за какво надебеляване говорят?