16 ноември 2010

Още един бестселър от Божката Браун! История, в която Трябва да Повярвате!

  “Всичко започна на 28 юли 2010 г. Точно в 13,30 часа на Photo-0054 дълбочина от 0,20 м от пода на късната базилика открихме мраморен реликварий (мощехранителница), поставен в "касета" (0,50 x 0,30 м) от тухли, свързани с хоросан. Вълнението ми трудно може да се предаде с думи. Когато го видях, трябва да призная, не посмях да го вдигна сам, за да го пренеса в музея. Знаех, че откритието е прекалено важно и според политиката на екипа, с който работя, то трябваше да се "случи" пред очите на всички”…

   Така започва Историята на Чудото. Един Трилър с фантастичен размах от първата секунда, когато няколко костички по телепатичен път разкриват своя ДНК-произход на Първожреца на Българщината. Пред камерата – няма лъжа, няма измама, Кашпировски пасти да яде.

   Ама бил Министър и имал Отговорности? Че нали няма Портфейл, що да се трепе? Ей ти случай да напълниш гушката, хеле има и вестници, дето да ти дават трибуна за всяка дивотия, която ти хрумне.

   А само преди дни се чудех на странната лудост, обзела мало и голямо, тръпнещи че са видяли нещо, което не знаят какво е, от кого е, откога е и прочие незнания. Ама имат Вяра, ще кажете. Имат, една гола вяра им е останала и тя върху ментаци лежи.

  Пък Божката си е Автор, малко ли свои книжки продаде в НИМ, докато му бе директор?

Няма коментари: