09 февруари 2009

Властта нападна открито вестник "Сега"!



Линк към "Няма вестник, няма проблем".

Вестник "Сега", към който имам честта да се числя, най-сетне надигна глас и каза нещата, които се шепнеха под сурдинка от месеци насам - а именно, че сегашната власт е изключително бясна на всекидневните статии срещу нея, разкриващи нейната корумпираност, придружена от некадърност, гарнирана с безмерна алчност и завършена с изключителна циничност и лицемерие.

Статията на главнатa редакторка започва на първа станица и продължава на страниците на секцията "Наблюдател", като са засегнати основните пунктове, върху които се основава това твърдение, а именно лобирането на президента да се елиминира фирмата "Овергаз", която финансира вестника и е гарант за неговата независимост и критичност.

Следва да се отбележи, че от месец насам канонадата по вестника и фирмата се увеличи безмерно, но "Сега" запази своята независимост и баланс, като не се опита да потърси помощ в т.нар. "опозиция" с надежди за власт, а напротив - "Сега" беше първия вестник, обнародвал думите на Борисов, долетели отвъд океана.

Няма да се разпростирам повече. Извинете моята пристрастност, но имам възможността да сравнявам статиите по едни и същи проблеми в "Сега" и в останалата преса. С малки изключения, които не ще отрека, тя е под влияние и по-лошо - то си й личи.

Затова, скъпо властници, вие ще си отидете. Но "Сега", както и честна преса изобщо, ще има, и ще разкрива вашия танц на абсурда!!!

Няма коментари: