20 октомври 2012

Ден в м’глата

   

   elenko_angelov_3 Тази утрин станах, хвърлих едно на кемтрейсловите следи от обгазяванията тази нощ и изпъшках – бяха кошмарно много, убиват ни сигурно и методично гадовете, за да си запазят планетата само за себе си. Пих едно кафе, заредено енергийно с надпис "Обичам те" на чашата и обясних нежно на азалията ми колко я обичам, нещо е започнала да вехне и се притеснявам за нея. Глътнах си дозата хомеопатични витамини и нагласих енергийните гривни по ръцете и краката ми, нещо се чувствах слаб и немощен, но това със сигурност не се дължи на диетата ми от биолюцерна, гуру Шашмири ме увери, че живее на нея от 40 години без никакъв проблем. Внимателно излязох на улицата в готовност да се боря със световната конспирация на червените светофари и енергийния вампиризъм в задръстванията. Шибаните рептилии изпиват емоциите ни ежесекундно, а Лили Иванова няма нищо общо с тях!

     Хороскопът ми сочеше, че днес ще срещна любовта на живота ми, но видях само съседката от горния етаж, която е на 70 г. и пълно хахо - дали трябва да се подчиня на желанието на планетите? От друга страна, врачката ми каза, че сестра ми е тежко болна, а аз мислех, че нямам такава - сигурно родителите ми крият някаква голяма тайна от мен! Ще ги разпитам довечера по време на общата ни молитва за световен мир и издигане на по-високо енергийно ниво на планетата. Миналия път с леля Хахавела се свърза извънземного Дъмб от планетата Тинтири-минтири и каза, че са на път към нас – какво по-хубаво!

    Уф, не ми е добре, но ще дам още шанс на биоенергийното лечение от разстояние, за което плащам само 66.99 лв. на месец - няма да се поддам на злите фармацевтични компании, я!

    Сигурно и черна магия са ми направили тия неверници във “Фейсбук”, трябва да ида да ми леят куршум и да купя още камъни, заредени с архангелски лъчи за защита от уроки.

    Но да мислим позитивно, да мислим позииитииивнооооо...

Няма коментари: