11 септември 2012

Книгофренични новини: Порнокнига скандализира майки!

  

  50 Shades of Gray   Издателите на “50 Shades of Gray” бяха дадени под съд от сдружението на четири майки, които купили популярното заглавие с убеждението, че това е книга за оцветяване за далтонисти и я дали на децата си да си играят. Невинните жертви на майчиното заблуждение са в тежък психически шок от безпричинното насилие в името на любовта в книгата и в момента са под медицинско наблюдение.

   Една от ищците - Британи Девицова - коментира случая специално за “Книгофренични новини”:

   “Признавам, аз съм една от четирите майки в цяла Великобритания, която не е купила книгата за свое лично ползване и в отговор на порноколекцията на съпруга си. Купих я за детето ми – то е далтонист, разбирате ли – и очаквах да е книга за оцветяване…. но както знаете, оказа се обикновено, че и лошо написано, порно. След като открих грешката си, се зачетох – оказа се още по-голяма грешка, така че изхвърлих копието си на боклука. Сега по цяла нощ не мога да спя от разгонени котки, които някакси са разбрали за съдържанието и без да могат да четат!”

   Скандалът се разраства, след като в няколко манастира бяха открити екземпляри на книгата, притежание на недоразбрали монахини, които сметнали действията вътре за доста подобни на някои католически ритуали.

1 коментар:

Silver каза...

Признавам, това беше велико. :) Особено частта за котките.