03 декември 2009

Монито Паси пак го отрязаха грубо


   По щастлива случайност се загледах в сутрешния блок на БНТ, докато правех сутрешната доза кафе. Гости бяха известния историк Михаел Бар-Зоар, който представяше новата си биографична книга за Шимон Перес, и небезизвестния топфукльо Соломон Паси.

   По време на разговора стана въпрос за бъдещи биографии, които ще напише историка и Паси не пропусна случай да се набута между шамарите с присъщото си еверестко самочувствие:

   - Аз бих искал да използвам случая да поканя г-н Бар-Зоар - каза той, да напише моята биография!

   Водещата се усмихна и отговори:

  - Г-н Паси, вие умеете да се шегувате.

   В този миг Монито се намръщи и бързо обясни:

   - Но аз не се шегувам!

   И се разсмя, за да прикрие гафа.

  Мони, Мони, докато не седнеш да си напишеш сам мемоарите, никой не ще да го направи. И да не забравиш да споменеш онова лайно, увито във вестник, което си хвърлил от прозорец в СУ. Или пикаенето под маса в Яйцето.

   За да знаят хората що за човек искаше да стане лидер на НАТО.

5 коментара:

voxy каза...

хахаха :)
След изборите репортери са хванали Станишев в НДК и Станишев почна поредната дълга тирада за ГЕРБ и репортера на БНТ1 го прекъсва и му задава конкретен въпрос за БСП и Серго - "Моля ви не ме прекъсвайте" и продължава с глупостите и репортера пак му задава въпрос и пак "Ама моля ви не ме прекъсвайте, ще стигна и до БСП" и от студиото прекъснаха връзката :))

Анонимен каза...

Ако е вярно това, което Христо пишеш /а аз все пак не те чета за пръв път и ти вярвам :-)/, то този човек е само един битник сред армията. А пък ако е вярно това, че самият Паси го е казвал, то тогава е срам за армията. Единственото вярно е това, че караше Трабант по онова време, когато му се искаше да става лидер на Нато, но не виждам връзката между родословието му и бренда на колата, която кара :-)

Преслав Ганев каза...

Странното е, че си гледал сутрешния блок - и то по БНТ, хехе

Bla каза...

Паси is a joke, indeed.

Христо Блажев каза...

@ voxy, то и при ББ е така - по-лесно му е да говори за БСП, отколкото за ГЕРБ. Явно е заразно.
@ Анонимен, Паси няма нищо общо с армията, доколкото знам, не е бил войник. Иначе горепосочените простъпки съм ги чул от заслужаващ доверие източник.
@ Преславe, загледах се заради Бар-Зоар, не за нещо друго, но циркът си заслужаваше.
@ Bla, Pasi patki pasi :)