27 март 2009

2011 г. - Соломон Паси взе "окончателното решение" за блоговете!


Пиша това писание в лето Пасийско 2011-о, скоро след последното прочистване на блоговете дяволообразни.
  Няма я вече таз пасмина проклета, унищожено до крак бе семето им отровно. След като венцеславния ни Соломон Паси се генерализира начело на НАТО, той бързо и съвсем самостоятелно разкри глобалния терористичен заговор на блогърите по света. Разкри се, че те са финансирани от арабски лидери, бивши руски комунисти, сегашни китайски такива и всички други противоречащи на Световния поход за мир на НАТО.
Този величав поход, наченал с освободителните операции в Никарагуа, Панама, Гватемала, Югославия, Афганистан, Ирак и т.н. трябваше да се осъществи, за да се запази Демокрацията и Корпорациите, двете движещи сили на света и светата пазарна икономика. Дори и използването на тактически ядрени удари бе напълно оправдано и приемливо на фона на глобалната блогърска заплаха, която бе просмукала цялото общество със отровата си.

  Сега блогъри няма. Всъщност няма и Интернет. Вирусите "Freedom sucks", "Blogkiller" и "Shut up" унищожиха сървърите по света, а произхода на тази атака така и си остава неизяснен. Клеветите, че са разработени от хакери от Световната американско-израелска република, са очевидна и долна лъжа. Преди световното обединение всичко бе в хаос и нестабилност, а бившия американски президент Обама не успя да се справи. Добре че се появи Соломон Паси, пое инструмента НАТО в ръка и го насочи в правилната антиблогърска посока.
  Светът е прочистен. Вредната свобода на словото бе окончателно премаханата и сега всеки може да научава Истината от официалните медии. Вчера любимия ни лидер Паси заяви, че "е време НАТО да се заеме с нови предизвикателства. След получаването на Нобелова награда за мир, организацията ще се заеме със задачата да заслужи и останалите призове, като Шведската академия на науките и другите организации вече се е съгласила да ги връчат при поискаване".

Аве, Паси, Аве, Генерални секретарю! Да пребъде Делото ти, Словото ти и Световния мирен поход на НАТО, довел до създаването на вечната демократична Американско-израелска световна република!

Да добавя и аз един залп за бомбата - простак !

4 коментара:

доц. д-р Любима Йорданова каза...

Браво, Христо,

още другата седмица ще изтряскаш една хубава статия за блогърите. Ще се видим още в понеделник.

Ходила съм при Паси като евролингвист, за да го помоля още преди сключването на Договора в Люксембург през 2005 г. да разпространим повече информация сред българите за ЕС, за да намалим неинформираността и огромните разлики, които ни делят. Чакала съм го в bTV, защото не приема простосмъртни във Външно. Правеше се, че говори по телефона. След това журналисти ми казаха, че е обичаен трик. Сега забеляза, че няма прозрачност и управленски капацитет в България. А къде отиваха 5-те милиона лева по Комуникационната стратегия всяка година от неговото управление на Външно?

Съдържанието на блоговете било простотия, а скулптурите в двора на Външно, които никой не е виждал заради тоталната забрана и следене с камери на всеки ъгъл там, били естетика.

А какво работи Гергана Паси като министър? Затова написах анализа за блогърите именно българските блогъри, защото знаех, пред какво се изправяте -
http://svejo.net/home/link_summary/195112-Blogurite-v-Bulgariq-socialni-aspekti?feature=7#comments

MARFI каза...

Много ми хареса увода ти, браво!

Ела ти в групата на "Блогърите простаци" > http://favit.bg/groups/v/blogurite-sa-prostatsi/newк

Ангел Грънчаров каза...

Смятам, че историята се поднася тенденциозно от части от блогърската общност; нима някой ще отрече, че много простотия се шири из блоговете?! А в случая И.Бедров наистина е цитирал просташки звучащи изказвания на блогъри, така че забележката на С.Паси е съвсем уместна. Какво тогава има да се роптае и усуква: Да си блогър не означава че си "свещена крава", на която й прощават всичко: даже и да мърси където и както й скимне

Христо Блажев каза...

Прав си, много са простащините, но ме издразни снизходителния му тон, сякаш е някаква окончателна инстанция, а е просто един самохвалко, издигнал се до там сам да драпа за висок пост, без никой да му го предлага :(